пятница, 1 июля 2016 г.

13.06.2016 День казки. The Day of fairy tales

13 червня 2016 року відповідно до плану роботи мовного пришкільного табору «Сонечко» Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 був присвячений казкам.
Цей день розпочався традиційно – із ранкової зарядки під музику із відомих казок та мультфільмів.
Працюючи в загонових кімнатах, учні пригадали відомий їм лексичний матеріал, пов'язаний з казками та поповнили словниковий запас щодо назв героїв, їхніх характеристик та опису їх зовнішності.
Після сніданку на вихованців чекала казкова вікторина (переодягнуті в костюми Буратіно (Ольшанський О.) та Мальвіни (Крамар С.) підготували загадки англійською мовою для свого загону. Також діти грали в гру «Відгадай казкового героя» («Guess who»), не вимовляючи слів показували героїв казок та мультиків, інші діти вгадували їх, називаючи героїв англійською мовою).
Також цього дня учні із задоволенням малювали своїх улюблених казкових персонажів, наприкінці дня презентували всім виставку малюнків «My Favourite Fairy Tale Hero».
Вихованці 1 загону підготували загальнотабірний захід «The Magic Journey to the Fairy Tale Country».  Перевтілившись у героїв казок (Буратіно (Pinochio), Мальвіна (Malvina), Сірий Вовк (Big Bed Wolf), Червона Шапочка (Red Riding Hood), Попелюшка (Cinderella), Принц (Prince), діти інсценізували цікаві замальовки англійською мовою та запропонували конкурси для всіх присутніх у залі – порахувати від 1 до 20 та від 20 до 1 англійською мовою, конкурс на знання алфавіту, завдання вгадати мульфільм за мелодією, відгадати загадки, протанцювати танець під мелодію та за текстом пісень-руханок «Head, shoulders, knees and toes»,  «Bingo».
Крім того, цього дня для вихованців усіх загонів було запропоновано постановку лялькового театру «Троє поросят», у якій взяли участь і вихованці табору:Сенченко С., Горлач Н. ,Дробна А.
З 11 до 11.20 відбулася демонстрація казкових костюмів, до якої активно долучилися вихованці  загонів. Вихователь Борисова Г.Є. провела загальнотабірні фізкультхвилинки та рухові ігри на галявині.
Після обіду до уваги вихованців було запропоновано перегляд мультфільмів англійською мовою.
Таким чином, усі види виховної діяльності здійснювалися відповідно до режиму дня. Робота проводилася згідно з планом. Вихованці з задоволенням поринули в чарівний світ казки, активізуючи  англійську лексику відповідної тематики, роширюючи свій світогляд, розвиваючи уяву, пам'ять та творче мислення.

















































Комментариев нет:

Отправить комментарий