пятница, 1 июля 2016 г.

17.06.2016 р. Школа безпеки. «Stay Alert! Stay Safe»

17 червня 2016 року відповідно до плану роботи мовного пришкільного табору «Сонечко» Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 був присвячений роботі школи безпеки.

Після традиційної лінійки, ранкової зарядки, роботи трудового десанту вихованці занурилися в атмосферу школи безпеки. Цей день у таборі проходив під девізом «Open your eyes! Be safety wise».
Діти повторили правила пожежної безпеки, поведінки на воді, на сонці, на дорозі українською та англійською мовою, ознайомившись із плакатами відповідної тематики англійською мовою. Потім у цікавій ігровій формі діти практично демонстрували засвоєні знання (дидактичні ігри «Do/Dont», «Home alone», «What is safe to play?», «Calling the Emergency»).
Крім того, дітям було запропоновано цікавий відеоматеріал англійською мовою «Абетка безпеки» («ABC's of Safety»), діти вивчили пісню «Stranger Danger», дивилися повчальний мультфільм англійською мовою «Stay Alert Stay Safe».
У межах загальнотабірних заходів відбулася зустріч із дільничним інспектором, який докладно розповів вихованцям про правила безпеки, про їхні права та обов’язки.
Для групи за окремими списком було проведено екскурсію до пожежної частини, де вогнеборці розповіли про правила пожежної безпеки, ознайомили із технікою, яка допомагає їм рятувати людей від пожеж.
Із залученням вихованців табору було проведено загальнотабірний захід «Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна!». До уваги дітей також  було запропоновано надзвичайно цікавий виступ агітбригади «Юні пожежники», після якого було проведено гру «Вмій дружити зі світлофор» (“Traffic rules”).
Діти вивчили пісню:
Red light, red light, what do you say? :

Red light, red light, what do you say?
I say stop, and stop right away
Yellow light, yellow light, what do you mean?
I mean wait till the lights turn green
Green light, green light, what do you say?
I say cross, but please look each way
Thank-you, thank-you: red, yellow, green
Now we know what the traffic lights mean.

Таким чином, цього дня вихованці пришкільного табору не тільки цікаво й корисно провели час, повторивши та закріпивши свої знання з правил техніки безпеки у різних ситуаціях середовища перебування дітей (удома, на майданчику, біля річки, на дорозі), а й практикувалися у використанні англійської та німецькою мови. 

Фотогалерея дня 











Комментариев нет:

Отправить комментарий