пятница, 1 июля 2016 г.

21.06.2016 р. День патріота. The Day of Patriots

21 червня в таборі «Сонечко» було присвячено патріотичному вихованню.


Цей день розпочався з традиційної зарядки та роботи трудового десанту.
У переддень скорботного Дня вшанування пам’яті жертв війни в Україні вихованці табору згадали, якою ціною виборювався мир у часи Другої світової війни. Для дітей було організовано годину спілкування  «Велич народного подвигу» та перегляд відеоматеріалу про воєнні події тих часів.
Діти вшанували пам’ять загиблих воїнів у роки війни, поклавши квіти до пам’ятника, а після повернення для них було проведено виховний захід «Конституція України в моєму житті».
Вихованці 1 загону повторили факти про Україну англійською та німецькою мовами, описували національну символіку іноземними мовами, читали вірш «Заповіт» Т.Шевченка англійською та німецькою мовами, усі разом створили колаж  «I love my Motherland».
Діти отримали задоволення від спільного відпочинку та спілкування під час рухливих ігор на свіжому повітрі, а також організували патріотичний флеш-моб.
Група вихованців табору за окремим списком відвідала страусину ферму у с. Верхня Сироватка (Сумський р-н). Діти були надзвичайно вражені різноманіттям екзотичної фауни: тут вони зустріли африканського й австралійського страусів, косулю, лелеку, що вітається з відвідувачами, павичів, цесарок, рідкісних порід голубів, сов та лебедів.

Таким чином, усі види виховної та навчальної діяльності цього дня були спрямовані на те, щоб формувати високу патріотичну свідомість, почуття вірності, любові до Батьківщини, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку, цілісності, незалежності України. 
Фотогалерея дня









Комментариев нет:

Отправить комментарий